Øster Bjerregrav - derfor!

Ca. 8 km fra Randers og kun få minutter fra motorvej tæt på mark og skov finder du Ø. Bjerregrav og Over Fussing. Vi er ca. 1200 indbyggere, som har alt det en by skal have.

Vi kan derudover tilbyde skønne naturoplevelser for hele familien. For børnefamilien dygtige dagplejere og kombineret vuggestue/børnehave. Vi har folkeskole fra 0 til 6. klasse med tilhørende SFO-ordning til og med 3. klasse.

For de unge er der ungdomsskole og klub to gange om ugen samt spejder mv.

For de lidt ældre har vi en aktivt ældrecenter med en aktivitetsforening, der tilbyder alt fra krolf og petanque til edb-kurser.

Sport er godt! Boldklubben tilbyder aktiviteter som fodbold, håndbold, spinning, badminton, bordtennis, gymnastik, squaredance, skytteforening og fitness - eller man kan vælge at svinge sig i sadlen på mountainbiken og køre til Fussingø.

Her er også et flot og nyligt renoveret forsamlingshus, indkøb, off. transport, erhvervskvarter og en fantastisk natur med kuperet terræn nær Fussing Sø og skov, hvor der for nylig er indviet en helt ny vinterbadeklub med velfærdsbygning og sauna med søkig.

... og ikke at forglemme: Den 1.001 hektar store Bjerregrav Mose lige uden for byen.

Link til Øster Bjerregravs hjemmeside