Oplev sjældne sommerfugle og hør om naturpleje i Volk Mølle Bakker

Fredag den 14. juni fra kl. 14 til 16 kan du komme med Ivan Guldager og Pia Boisen Hansen fra Randers Kommunes Natur og Miljø på sommerfugletur til Volk Mølle Bakker.

Randers Kommune startede i 2018 et projekt, der bl.a. skal sikre den truede dagsommerfugl Okkergul Pletvinge i Volk Mølle Bakker. Derfor inviteres du med på en gåtur rundt i området, hvor vi leder efter sommerfugle og snakker om sommerfugle, biodiversitet og naturpleje. Håbet er, at solen skinner, så sommerfuglene er fremme.

På Randers Kommunes areal Lille Langdal ved Assentoft har sommerfuglekender Jonas Kjærgaard fundet både han og hun af Okkergul Pletvinge. Så hvis du er heldig, kan du nyde synet af den ved at tage en tur forbi Lille Langdal eller arealerne i Volk Mølle Bakker, hvor Randers Kommune sammen med Danmarks Naturfredningsforening og Randers Regnskov arbejder for at bevare og udbrede Okkergul Pletvinge.

Mødested for sommerfugleturen den 14. juni er P-pladsen ved Essenbæk Kirke, Volkmøllevej, Assentoft, 8960 Randers SØ.

Medbring godt fodtøj til at gå i bakkerne.

Af hensyn til forplejning skal tilmelding til turen ske til Pia Boisen Hansen på mobil 2544 1699 eller e-mail pih@randers.dk senest fredag den 7. juni.

Læs mere om sommerfugleprojektet her: https://www.randers.dk/nyheder/traeer-ryddes-for-at-hjaelpe-truede-sommerfugle-i-volk-moelle-bakker

og her: https://www.randers.dk/oplev/besoeg-naturen/naturture/fra-motocrossbane-til-fin-natur 

Naturen og mulighederne for gode naturoplevelser ligger derude og venter. Klik her og se andre muligheder for vandreture og naturoplevelser i Randers Kommune