Orienteringsmøder i Asferg og Gjerlev om forsøg med flexbus på ruterne 230 og 237

I perioden 1. april til 30. september 2018 vil Randers Kommune i samarbejde med Midttrafik tilbyde flexbusafgange i køreplanen på to ruter i kommunen - rute 230 og 237. Forsøget med flexbusafgange skal således supplere den øvrige kollektive transport på ruterne. Tilbuddet er et led i arbejdet med den nye kollektive trafikplan i Randers.

”Forsøget med flexbusser er spændende. Vi skal på landdistriktsområdet altid overveje, om tingene kan gøres bedre eller anderledes. Her har vi nu fået en mulighed for at afprøve en ny trafikordning, uden at gå på kompromis med det nuværende serviceniveau. Den kollektive trafikbetjening i landdistriktet er et vigtigt rammevilkår for borgere og virksomheder udenfor Randers by, og derfor er vi spændte på at følge erfaringerne i forsøgsordningen”, siger formand for Landdistriktsudvalget Lars Søgaard.    

Der vil blive afholdt orienteringsmøder i Asferg og Gjerlev, hvor interesserede borgere kan høre om baggrunden for tilbuddet, og hvordan du benytter dig af flexbus-ordningen i forsøgsperioden.

Orienteringsmødet i Asferg afholdes i Træningshuset onsdag den 7. marts kl. 19-20.

Mødet i Gjerlev afholdes torsdag den 8. marts fra kl. 19-20 i forsamlingshuset.