Perlearmbånd sælges til fordel for Danmarks Indsamling

Daghøjskolen i Randers er i fuld gang med at producere perlearmbånd, der skal sælges til fordel for Danmarks Indsamling.

I 2023 er Randers vært for Danmarks Indsamling, der sendes på DR fra Værket den 4. februar. Allerede nu er gode lokale kræfter i gang med at støtte indsamlingen, der i år er til fordel for verdens udsatte børn, med kreative og spændende initiativer. En af dem er Daghøjskolen i Randers.

Daghøjskolen har ønsket at bidrage til den vigtige sag med udgangspunkt i sine grundværdier, fællesskab og fælles ansvar for hinanden. Derfor har alle på skolen bidraget ind i processen med at designe, producere og sælge armbåndene.

”Det har været både sjovt og lærerigt for både kursister og undervisere. Vi er glade for at kunne bidrage og taknemmelige for dem, der hjælper med salget,” siger forstander, Dorthe Ditlev.

Armbåndene er lavet i blå og grønne nuancer med hver sit lille hjerte. Farverne symboliserer Randers og Gudenåen, mens hjertet er en hilsen til Danmarks Indsamlings slogan ”Lille Land, Stort Hjerte”.

Du kan købe armbånd hos CaMaRose - Det kreative hus, Brugsen i Øster Tørslev, hos 3F Randers, Jobcenter Randers og selvfølgelig hos Daghøjskolen på Niels Brocks Gade 2.

Armbåndene koster 100 kr. pr. styk.