Plankeværk på Havnegade 7 bliver nu fjernet

Den 30. april kl. 11.30 går nedrivningen af plankeværk ved den tidligere Shellgrund i gang. Dermed begynder første del af at gøre området smukkere.

Her er grunden, der er klar til en make-over.

Den tidligere Shellgrund, som ligger Havnegade 7 i Randers, har ligget tom hen i en længere periode. Kommunen har netop købt grunden, og nu begynder arbejdet med at forskønne den efterladte asfaltgrund. Det sker, når borgmesteren sætter gang i nedrivningen af plankeværket mellem grunden og Busterminalen den 30. april kl. 11.30 på Havnegade 7. Interesserede inviteres hermed til at kigge forbi. 

"Vi kan nu komme videre i processen med at skabe et godt og smukt byrum på Havnegade 7. Når det gamle plankeværk er fjernet, vil grunden få en make-over, så den igen pynter i bybilledet, inden grunden kommer til at indgå i den samlede byudvikling i forbindelse med Byen til Vandet," siger Torben Hansen.

Det bliver Nordkabel A/S, som skal fjerne plankeværket. Grunden på Havnegade 7 har været ejet af Randers Kommune siden d. 25 marts 2019, hvor en aftale faldt på plads, og grunden blev overtaget fra de tidligere ejere.  

Hvad den midlertidige forskønnelse kommer til at bestå af, bliver besluttet på et møde i Udviklingsudvalget i Randers Kommune i næste måned. Forskønnelsen af grunden er forløberen til en del af den fremtidige byudvikling i området, hvor der skal skabes forbindelser mellem midtbyen og arealerne ved vandet.

"Grunden betyder rigtig meget for borgerne i Randers, den har en rigtig god beliggenhed tæt på midtbyen, vandet og de nuværende havnearealer. Derfor er den meget interessant at tænke ind i den fremtidige byudvikling til glæde for alle i Randers," forklarer Torben Hansen.