Randers: Børn og borgmester tager første spadestik til udvidelsen af Vuggestuen Minimax

Børnene fra vuggestuen Minimax tog sammen med borgmester Torben Hansen første spadestik til det, der i løbet af 2023 bliver til deres nye vuggestue. Med det nye byggeri udvides Vuggestuen Minimax til et dagtilbud med en børnehave og plads til 100 flere børn

Borgmester tager første spadestik sammen med to vuggestuebørn

Hvor er legepladsen? Hvor er vuggestuen? Der er et kæmpe sandslot!

Sådan lød det fra de overraskede vuggestuebørn fra Vuggestuen Minimax, der havde taget turen fra deres midlertidige pavillioner ved Huset Nyvang op til deres vuggestue på Nyvangsvej, som slet ikke lignede sig selv.

Borgmester Torben Hansen tog første spadestik til den nye Minimax på det areal, der førhen var Minimax legeplads. Når byggeriet står færdigt i løbet af 2023, bliver Minimax på Nyvangsvej 25 til et integreret dagtilbud med 150 børn i både vuggestue og børnehave.

"Det bliver rigtig godt, når vi udvider Minimax til et dagtilbud med både vuggestue og børnehave. Der er stor efterspørgsel efter disse tilbud og dagtilbuddet ligger også perfekt lige ved siden af Hobrovejens Skole," siger borgmester Torben Hansen.

Byggepladsen bliver udflugtsmål

I byggeperioden er der grundlag for en masse udflugtsture for vuggestuebørnene i Minimax. De vil følge med, når de store maskiner og mennesker i arbejdstøj går i gang. Både børn og personale glæder sig til at flytte ind i de nye lokaler på samme adresse som det gamle Minimax. Pædagogisk leder Nancy Engberg ser frem til udvidelsen:

"Jeg glæder mig til at få sat gang i byggeriet, der giver os en masse plads til bevægelse og musik, som er omdrejningspunktet her i Minimax, det bliver rigtig godt for vuggestuebørnene og vores kommende børnehavebørn. Det er bare dejligt, at vi bliver en stor integreret institution med vuggestue, børnehave og skole lige ved siden af, det bliver både børn og forældre glade for."

Stigende behov for pasningspladser

Udvidelsen af Minimax kommer som led i en række dagtilbudsbyggerier i Randers Kommune. Med et stigende befolkningstals er der også behov for flere pasningspladser.

"Befolkningstallet stiger i Randers Kommune, det er rigtig godt, så vi har behov for flere pasningspladser. Vi er godt i gang med byggerier og udvidelser af dagtilbud flere steder i kommunen. Jeg har høje forventninger til de nye lokaler her hos Minimax." siger borgmester Torben Hansen.- der også roser børn, forældre og medarbejdere for den store fleksibilitet der vises i byggeprocessen.