Randers Havn bakker op om Byen til Vandet

Efter at C.F. Møller er blevet valgt som det team, der skal arbejde videre med visionerne om Byen til Vandet er Randers Havn klar til at trække i arbejdstøjet. Havnen bakker op om visionerne og det valgte team.

"Det er et meget kompetent team, der har fået opgaven. På vegne af havnens bestyrelse, ser jeg frem til at invitere C. F. Møller til kaffe hos havnedirektøren, fordi vi skal få alt det bedste ud af det for byen og for virksomhederne på havnen, deres mange medarbejdere og for alle brugerne af og på havnen i øvrigt. Det er nu, at de konkrete planer begynder at blive lagt, " siger formand for Randers Havn, Daniel Madié, og fortsætter:

"Med valget af C. F. Møller kan vi nu gå i gang med en konstruktiv dialog med alle de involverede parter på et langt mere konkret plan end tidligere. Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet"

Hos Randers Kommune er borgmester Torben Hansen glad for den positive tilgang fra Randers Havn.

"Jeg er meget glad for, at Randers Havn tager godt imod planerne og ser frem til samarbejdet med Havnen. Vi skal bygge for mennesker. Derfor er det afgørende, at Byen til Vandet er stærkt forankret både hos borgere og byråd. Det her drejer sig om at skabe byudvikling, som rækker mange generationer ud i fremtiden - det handler om vores fælles drømme og ønsker til byens udvikling. Samtidig lægger vi sporene for samspillet mellem by og natur midt i Randers," siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune og formand for dommerkomitéen.

Randers Kommune og Randers Havn indgik i december sidste år en samarbejdsaftaler, der forpligter begge parter til at samarbejde om Byen til Vandet og havnens sideløbende udflytning til nye arealer.