Randers Kommune inviterer til konference om infrastruktur

Oplever du udfordringer med infrastrukturen i Randers Kommune? Har du måske endda bud på løsninger? Eller er du nysgerrig på, hvordan vi sikrer, at vi kan komme effektivt fra A til B - også i fremtiden. Så sæt kryds i kalenderen den 24 september.

"De fleste af os er afhængige af en velfungerende infrastruktur. Og i løbet af efteråret skal vi have lavet en ny infrastrukturplan, der blandt andet beskriver og prioriterer større investeringer i Randers Kommune. Det er en plan som får betydning for mange menneskers hverdag, og nu er muligheden for at få indflydelse på, hvad planen skal indeholde," siger Jens Heslop, direktør i Udvikling, Miljø og Teknik i Randers Kommune.

Konferencen er for alle interesserede og byder på inspirerende oplæg af blandt andre Michael Svane, branchedirektør i Dansk Industri og Michael Nørgaard, konsulent i Dansk Byplanlaboratorium. Oplæggene sætter fokus på fremtidens infrastruktur og samspillet med byudviklingen i øvrigt.

Temadebatter om aktuelle og fremtidige udfordringer

Derudover bliver der på konferencen sat fokus på infrastrukturen i Randers med fire temadebatter: Fremkommelighed i Randers, Tilgængelighed til og fra landdistrikterne, Kampen om midtbyens arealer samt Cyklister og andre bløde trafikanter. Her er der mulighed for at gå i dialog med fagpersoner og andre deltagere på konferencen.

"Vi har valgt fire aktuelle udfordringer, som det bliver afgørende at den ny infrastrukturplan har gode løsninger på. Og jeg håber selvfølgelig, at vi på konferencen får masser af gode input, som vi kan tage med i det videre arbejde med infrastrukturplanen," siger Jens Heslop.

Randers Kommune forventer at være klar med et forslag til en ny infrastrukturplan i begyndelsen af 2020. Her skal byrådet tage stilling til planen.

Konferencen foregår på Underværket tirsdag den 24. september klokken 16.00-19.00, og det er gratis at deltage i. Af hensyn til forplejning og afvikling af temadebatter er tilmelding dog nødvendig.