Randers Kommune og lokale foreninger inviterer til ”En dag på vandet”

Det lokale foreningsliv er på vej tilbage, sommeren står for døren og mulighederne er mange for at komme i gang med en masse nye og spændende aktiviteter. Nogle af disse aktiviteter kunne med fordel udnytte den skønne natur i form af Gudenåen og Randers Fjord. Derfor inviterer Randers Kommune og nogle af de lokale foreninger til "En dag på vandet" lørdag den 12. juni fra kl. 13 til 16.

Til "En dag på vandet" vil være mulighed for at prøve en lang række forskellige aktiviteter, hvor fællesnævneren for dem alle sammen er, at de foregår på vandet. Du behøver hverken at have besøgt Cold Hawaii eller have været på surf camp i Australien. Dagen er for alle - uanset niveau og erfaring.

Kano- og Kajakklubben Gudenå, Randers Sejlklub, Randers Roklub, Mellerup Havkajak, SUP Mellerup og RgF vil stå klar til at guide dig i den aktivitet på vandet, som du synes er spændende. Instruktører og ledere står desuden klar til at svare på spørgsmål omkring hvordan man kommer nemmest i gang, hvilket udstyr der er nødvendigt og hvad lige netop deres forening kan tilbyde dig.

Programmet for dagen finder du på www.bevægdigranders.dk

Der vil blandt andet være mulighed for at prøve kræfter med tur- og polokajak, Stand Up Paddle (SUP), havkajak samt robåde.

LYD: Interview fra Radio ALFA om En Dag på Vandet