Randers Kommune søger elever

Randers Kommune søger elever, der har lyst til at tage en spændende kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Kom til informationsmøde torsdag den 9. marts kl. 15.30 til 17.30. Her kan du høre mere om uddannelsen og hilse på flere af de nuværende elever og den uddannelsesansvarlige. Mødet foregår i Administrationsbygningen på Laksetorvet, 8900 Randers C. Kom hen til hovedindgangen, så viser vi vej. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Som kontorelev i Randers Kommune får du en unik mulighed for at få en bred administrativ erfaring i tre forskellige afdelinger på forskellige fagområder og med et væld af forskellige arbejdsopgaver.

Randers Kommune er en arbejdsplads i udvikling, så vi har brug for elever, som tør være nytænkende i tilgangen til arbejdsopgaverne. Som elev har du mulighed for at præge din uddannelse. Du skal turde tage ansvar for egen læring, og det kræver et godt hoved og et åbent og modigt sind.

Inden 1. september 2023 skal du have bestået en af følgende uddannelser med adgangsgivende niveauer til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration:

  • EUX Business rettet mod kontor
  • STX eller HF suppleret med 5 ugers tillægsuddannelse (EUS)
  • HHX, HGV eller HGS

Læs mere under ledige job i Randers Kommune