Randers Musikskoles elever spiller for verdens sårbare børn

Randers Musikskole vil gerne hjælpe verdens sårbare børn i forbindelse med Danmarks Indsamling. Det gør de via det, de brænder for – nemlig musikken.

Kan eleverne fra Randers Musikskole tilsammen synge og spille i 20.000 minutter? De vil i hvert fald forsøge, når de fra lørdag den 21. januar til lørdag den 28. januar registrerer al den tid, de bruger på at synge og spille. Når eleverne op på 20.000 minutter, kvitterer Scanditek IT Solutions med 20.000 kr. til Danmarks Indsamling.

Det samlede antal minutter afsløres mandag den 30. januar.

Musikskolen samler også penge ind ved at opfordre elever, forældre og bedsteforældre til at donere penge til Musikskolens indsamling, der går direkte til Danmarks Indsamling og verdens sårbare børn.

Om Danmarks Indsamling

Randers er værtsby for Danmarks Indsamling, der sendes live på DR fra Værket den 4. februar 2023. I ugerne op til tv-showet foregår der en langt række indsamlingsaktiviteter, der løbende offentliggøres på www.randers.dk/danmarksindsamling.

I 2023 støtter Danmarks Indsamlingen verdens sårbare børn: Med krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi er der brug for hjælp. Verden brænder og det er børnene, der betaler den højeste pris. Børn der bukker under for sulten. Børn der må undvære livsvigtige vacciner. Børn der mister skolegang og bliver fastholdt i fattigdom. Randers Kommune koordinerer "Randers hjælper sårbare børn" og har løbende tæt dialog med Danmarks Indsamlingen om de lokale aktiviteter.