Sekura Cabins opfører ny virksomhed i det sydlige Randers

Den internationale virksomhed Sekura Cabins A/S, som laver individuelt tilpassede førerkabiner til bl.a. entreprenørkøretøjer, opfører produktions- og administrationsbygning i det sydlige Randers. Det er DS Flexhal som opfører fabrikken, der står klar til overdragelse i juli 2021. I den forbindelse er der købt 35.000 m2 erhvervsjord i Randers Kommune.

Sekura Cabins A/S sælger individuelt tilpassede førerkabiner til bl.a. maskiner indenfor både minedrift, skovbrug og entreprenørbranchen og sælger 99 procent af kabinerne til udlandet. Virksomheden startede i 1957 og hører i dag hjemme på Clausholmvej i Randers. De 162 medarbejdere flytter ind i det nye domicil i august 2021.

"Det glæder vi os meget til. Vi er startet med at tegne det optimale flow i produktionen og først derefter sætte vægge omkring. Det betyder, at vi nu får en tidssvarende, lys og lækker fabrik, der understøtter vores produktion. Vi får samtidig en placering i et område, der har en rigtig god beliggenhed tæt på vigtig infrastruktur," siger Carsten Tønnes, adm. direktør i Sekura Cabins.

"Jeg er meget glad for at byde Sekura Cabins velkommen til Sdr. Borup, hvor vi gennem en årrække har udviklet et industrikvarter, der ligger rigtig godt i forhold til adgang til infrastruktur som E45. Det er dermed det helt rigtige område til en stor virksomhed, der som Sekura Cabins har behov for plads til sin produktion. Samtidig er det en rigtig god nyhed, at Sekura Cabins A/S vælger at fortsætte med at have sin virksomhed her i Randers. Nu bliver det spændende at følge med i opførelsen af en spændende fabrik," siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

Det er investeringsselskabet Pareto Securities, der har købt 35000 m2 jord i Sdr. Borup i det sydlige Randers og bygger 17.730 m2. Det bliver herefter udlejet på en langtidskontrakt til Sekura Cabins A/S.

"Vi er i DS Flexhal stolte over at være blevet valgt til at opføre den ny produktions- og administrationsbygning for Sekura Cabins A/S. Det har været en meget fin for-dialog omkring byggeprocessen, hvor vi har oplevet et supergodt og smidigt samarbejde med Randers Kommune. Vi glæder os meget til at tage første spadestik til det spændende byggeri i april 2020," siger Anette Storm, direktør i DS Flexhal.

Dokumenterne på overdragelse af den 35.000 m2 store erhvervsgrund blev underskrevet tirsdag 26. november.