Skal din landsby nomineres til Årets Landsby?

Landdistrikternes Fællesråd kårer igen i år Årets Landsby. I år er temaet Den samarbejdende landsby og fokus er bl.a. på bosætning og arbejdspladser. Ansøgningen sendes til Landdistrikternes Fællesråd senest den 30. april 2018.

Med temaet Den samarbejdende landsby ønsker Landdistrikternes Fællesråd at rette fokus på områder, der kan være med til at skabe bosætning og arbejdspladser. Det kan især være ildsjæle, samarbejde og konkrete resultater, der er med til at definere, hvem der løber med prisen som årets landsby.

For at komme med i betragtning, skal der være tale om en landsby med under 2.000 indbyggere, der har en udviklingsplan og er organiseret med et lokalråd eller lignende. Ønsker man at søge om at komme med i feltet, skal man indsende en ansøgning på højst to sider, en kopi af udviklingsplanen, vedtægter for lokalrådet (eller anden type organiserende forening) samt det seneste referat fra generalforsamling.

Prisen uddeles af Landdistrikternes Fællesråd og Landsbyerne i Danmark i samarbejde med Forenet Kredit, foreningen bag Nykredit og Totalkredit.

Læs mere om kriterierne her

Ansøgninger skal fremsendes til Landdistrikternes Fællesråd, der fungerer som sekretariat for bedømmelseskomiteen, senest den 30. april 2018, kl. 12.00 på landsby@landdistrikterne.dk.