Skraldespande skaber julestemning

De handlende i Randers julepyntede midtby kan i december måned komme i julehumør, når de smider deres affald i byens skraldespandene. De populære talende skraldespande takker i julemåneden for affaldet med julehilsner og sange.

Driftsmedarbejdere i Randers Kommune har sørget for at installere julelyde i skraldespandene, der skal lokke juleaffaldet væk fra gaderne og op i skraldespandene i julemåneden.

Den 29. november bliver 500.000 julelys tændt i Julebyen Randers. I ugen op til eventen har ansatte i Driftsafdelingen i Randers kommune haft travlt med installere julestemmer i de talende skraldespande:

”De mange julelys i den historiske midtby i Randers skaber en helt unik julestemning. De sjove julehilsner i skraldespandene supplerer julestemningen med en anderledes oplevelse, der både holder byen ren og samtidig får de handlende i julehumør,” siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune. 

Sangene og lydene i skraldespandene er indtalt af børn og voksne ved en kommunal event:

” Vi har et fælles ansvar for at holde gaderne fri for skrald. Det er der stor opbakning til, og derfor er det oplagt, at det er randrusianerne selv, der indtaler budskaberne,”  tilføjer Jesper Kaas Schmidt. 

Fakta om Julebyen Randers.

Du kan læse mere om juleaktiviteterne i Randers på hjemmesiden julebyen.randers.dk