Skud på fodboldmål for Danmarks Indsamling

20.000 kroner fra Fodboldlinjen i Randers Kommune og virksomheden C.J. Nielsen til verdens sårbare børn.

Katrine Fruelund og fem elever fra Fodboldlinjen var med til at skaffe penge til verdens sårbare børn.

Fodboldlinjen har kørt rundt til lokale kendisser med fem elever og et mål. De lokale kendisser har stået på mål – blandt andre den tidligere håndboldspiller og tidligere byrådsmedlem Katrine Fruelund, teaterdirektør for Randers Teater Peter Westphael, Randers-borgmester Torben Hansen, biolog og udstillingschef i Randers Regnskov Brian Rasmussen og tv-vært samt kogebogsforfatter Micki Cheng .

Hvert mål har givet 250 kroner og hver redning har givet 100 kroner. I alt er det blevet til en check på 20.000 kroner fra C.J. Nielsen, der har sponseret begivenheden. 

Om Danmarks Indsamling: 
Danmarks Indsamling 2023 sendes live på DR1 fra Musik- og Teaterhuset Værket den 4. februar. I ugerne op til tv-showet foregår der en langt række indsamlingsaktiviteter, der løbende offentliggøres på www.randers.dk/danmarksindsamling

I år støtter Danmarks Indsamlingen verdens sårbare børn: Med krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi er der brug for hjælp. Verden brænder, og det er børnene, der betaler den højeste pris. Børn der bukker under for sulten. Børn der må undvære livsvigtige vacciner. Børn der mister skolegang og bliver fastholdt i fattigdom.

Randers Kommune bidrager ved at koordinerer "Randers hjælper sårbare børn" og har løbende tæt dialog med Danmarks Indsamling og lokale aktører om aktiviteter rundt om i kommunen.