Stor skaterpark åbner i Øster Bjerregrav

1.500 kvadratmeter stor skaterpark indvies lørdag den 3. september i Øster Bjerregrav. Dermed får landsbyen nordvest for Randers et nyt attraktivt samlingssted, som helt sikkert vil tiltrække skatere fra hele landet

Skaterparken under opførelse

Det er private ildsjæle omkring Øster Bjerregrav Aktivitetspark, der har formået at samle trådene til at en mange års drøm er gået i opfyldelse med støtte fra Randes Kommune og private fonde. Aktivitetsparken og den nye skaterpark er et vigtigt element i den store områdefornyelse som Øster Bjerregrav gennemgår i disse år. Parken rummer et stort oplevelse- og legeområde for børn i alle aldre.

Indvielsen af de 1.500 kvadratmeter er en milepæl på vej mod noget endnu større. Der er allerede planer om at udvide skaterparken, som dermed er godt på vej til at blive en af de største af sin slags i landet. 

For at udvikle banen, så den lever op til skaternes behov, har aktivitetsparken allieret sig med både skatekonsulenter, konsulenter fra DGI og et arkitektfirma med speciale i skateparker. Dermed kan både store og små skatere på flere niveauer få stor glæde af parken.

De private ildsjæle har rejst 3,7 millioner kroner til parken via fondsmidler. Randers Kommunes Landsbypulje har støttet med 150.000 kroner. Kommunen har derudover bidraget med 1 million krone fra puljen til områdefornyelse i Øster Bjerregrav – en pulje, der i alt er på 5 millioner kroner. Til den næste fase i projektet har kommunes udvalg for sundhed, idræt og kultur bevilliget yderligere 1 million kroner.

Skaterparken indvies ved et officielt arrangement lørdag den 3. september kl. 12. Efterfølgende vil der frem til kl. 16 være Skate-Event i anledningen af Kulturugen for Øster Bjerregrav, Fussingø Ø og Ålum.

Skaterparken finder du på: Blishønevej 33, 8920 Randers NV