Store musiknavne er klar til Danmarks Indsamling 2023 live fra Randers

Når Danmarks Indsamling i år sender live fra Værket i Randers bliver det med musikalsk besøg fra Anne Linnet, TV-2, Swan Lee, Nicklas Sahl og Maximillian.

Det bliver eviggrønne TV-2, gendannede Swan Lee og albumaktuelle Anne Linnet, der sammen med Maximillian og Nicklas Sahl optræder til det storstilede indsamlingsshow 4. februar 2023, som sendes live på DR fra Værket.

”Vi er glade for, at det er så store musikalske kapaciteter som Anne Linnet, TV-2 og Swan Lee, der i selskab med nogle af dansk musiks nye kometer, kommer og spiller til, hvad der bliver et brag af en indsamlingsfest,” udtaler Mikael Qvist Rørsted, musik- og teaterchef på Værket.

Derudover kommer korsangere fra Korby Randers på scenen. Korby Randers er en sammenslutning for alle kor i Randers by og omegn, I slutningen af december satte Værket billetter til salg til TV-showet, hvor man som publikum blandt andet er med til at støtte den gode sag, da al billetindtægt går ubeskåret til projektet.

”Vi er begejstrede for, at der er så mange, der gerne vil op og opleve, hvordan det er at være med til at skabe en så storstilet produktion, som sådan et live-indsamlingsshow er. Og med de offentliggjorte navne håber vi selvfølgelig, at der er endnu flere, der gerne vil være med, da det jo er publikums køb af billetter, der sikrer en klækkelig donation til Danmarks Indsamling. Jeg vil dog lige indskyde, at vi desværre ikke kan sige noget på forhånd om, hvornår de forskellige artister går på. Men det er en del af charmen ved at være del af indsamlingsshowet, hvor alt kan ske, når det er live.”

Op til selve liveshowet er der sat gang i en masse gode projekter i hele landet og særligt i Randers som værtsby, der samler ind til Danmarks Indsamlingen 2023.

Har man lyst til at være del af publikum på aftenen og støtte den gode sag, er der fortsat billetter at købe til TV-showet. Alle billetindtægter går ubeskåret til Danmarks Indsamling – og kan købes på www.vaerket.dk (billetpris kr. 150,-)

Om Danmarks Indsamling

Randers er værtsby for Danmarks Indsamling, der sendes live på DR fra Værket den 4. februar 2023. I ugerne op til tv-showet foregår der en langt række indsamlingsaktiviteter, der løbende offentliggøres på www.randers.dk/danmarksindsamling.

I 2023 støtter Danmarks Indsamlingen verdens sårbare børn: Med krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi er der brug for hjælp. Verden brænder og det er børnene, der betaler den højeste pris. Børn der bukker under for sulten. Børn der må undvære livsvigtige vacciner. Børn der mister skolegang og bliver fastholdt i fattigdom. Randers Kommune koordinerer "Randers hjælper sårbare børn" og har løbende tæt dialog med Danmarks Indsamlingen om de lokale aktiviteter.