Tag på udflugt til Kanaløen

Den lille færge Ragna sejler hver onsdag og lørdag i august og september måned til Kanaløen. Der er afgang til Kanaløen kl. 9.30 fra Mellerup. Der er afgang retur kl. 13.45. Sejladsen tager 15 minutter.

Færgen Ragna ved havn i Mellerup

Nåede du det ikke i juli, så kan du hver onsdag og lørdag i august og september tage turen med Ragna til Kanaløen. Prisen for en returbillet er 50 kr. Ønsker du at sejle fra Voer færgeleje, kan du sejle fra Voer til Mellerup og derfra til Kanaløen.

Booking af færge: Send en mail til post@randersfjord-faerger.dk med oplysning om antal pladser. Booking er først gyldig, når du modtager svar.

Øen er et af de fine aktiver i den certificerede Naturpark Randers Fjord.

Kanaløen

Kanaløen i Randers Fjord er et af de få steder i fjorden, hvor man kan lystfiske direkte fra land. På den ene side fisker man direkte i fjorden og på den anden side i en kunstigt gravet sejlrende. På hver spids af øen kan man især finde aborrer og ørreder som ligger i læ for strømmen, og så er Kanaløen i sig selv en oplevelse værd.

Her er toilet, nyt broanlæg, en opdateret havn og madpakkehus. Fuglelivet er rigt og naturen spændende for en oplevelse på øen.

Naturen i og omkring Randers ligger klar til dit besøg. Se andre gode muligheder for vandreture og naturoplevelser