Team ”Mosters piger” er vilde med Fjordløbet

Caroline, Asta og Olivia deltog sammen med deres moster for første gang i det traditionsrige cykelløb, Fjordløbet, søndag den 11. august. På trods af mange bakker og en strid vestenvind blev løbet en succes for det seje cykelhold.

Louise Thomsen og hendes cykelhold hyggede sig til Fjordløbet

"Nogle af bakkerne var lidt hårde, men så længe vi havde vingummi i baglommerne, gik det fantastisk," sagde Louise Thomsen, der er moster til de tre piger.

Louise Thomsen har ofte deltaget i Fjordløbet. Derfor havde hun i år inviteret sine tre niecer til at træde i pedalerne sammen med hende:

"Vi er en familie, der kan lide at være aktive sammen på tværs af generationer. Nogle gange løber vi på rulleskøjter sammen eller står på ski. Derfor var det naturligt for mig at invitere pigerne med til Fjordløbet. Og det har været en fornøjelse," sagde Louise Thomsen.

Caroline på 14 år havde ikke noget imod, at det blæste på cykelturen:

"Vejret har været tilpas. Jeg kan godt lide at cykle især sammen med min familie, men det skal ikke være for varmt, for så sveder man for meget, når man skal op ad bakkerne."

Fælles oplevelse

Deltagerne I Fjordløbet kunne vælge mellem fire forskellige ruter på henholdsvis 20, 35, 58 og 107 kilometer. Per Jensen og hans datter Diana havde for andet år i træk valgt at cykle ruten på 35 kilometer.

"Det er dejligt at få denne oplevelse sammen. Den kan vi snakke om flere gange i løbet af et år, så vi regner selvfølgelig også med at deltage næste år," sagde Per Jensen.

Familien bor i Mellerup. Far og datter havde derfor cyklet fra Mellerup til Randers midtby for at deltage i løbet:

"Jeg er vant til at cykle mange kilometer sammen med mine veninder, så cykelløbet er ikke for langt. Det er kun hyggeligt at cykle sammen med min far," sagde Diana Jensen.

Cykelbyen har hvert år sjove cykelaktiviteter til børn ved start- og målstregen. På Cykelbyens stand stod diætister klar til at måle deltagernes bodyage og gav råd og vejledning om sund livsstil.

Per Jensen og hans datter Diana fik masser af oplevelser sammen til Fjordløbet.

Randers Cykelby havde en stand med diætister, der stod klar til at måle deltagernes bodyage og gav råd og vejledning om sund livsstil.

Se indslag fra TV2 Østjylland, hvor diætister måler deltagernes bodyage.