Teknologien bliver fejret i Randers

Fra den 7. til 12. maj løber seks arrangementer af stablen i Randers, som retter blikket imod den digitale verden. Det sker som en del af Internet Week Denmark 2019, som fejrer fremtidens teknologiske landvindinger.

Danmarks førende digitale festival Internet Week Denmark (IWDK) fejrer hvert år internettet og fremtidens teknologi med over 100 events og 8000 besøgende.

"Festivalen har i år temaet 'Digital change - change digital', som inviterer til diskussion og refleksion over, hvordan vi fortsat kan sætte mennesket først i fremtidens teknologiske udvikling. Det er vi i Randers med til at sætte fokus på med vores arrangementer", udtaler Karsten Boddum-Olesen, udviklingskonsulent i Erhverv og Udvikling i Randers Kommune.

I år deltager Randers Kommune i festivalen med seks gratis arrangementer for både erhvervsdrivende, studerende, børn, unge og alle andre IT-interesserede.

"Vi har sørget for at lave arrangementer i Randers som spænder bredt, så der er noget for enhver smag. Der er foredrag om 3D printer-teknologiens indtog, om den digitale fremtid i Randers Kommune, og om digital marketing for detailhandelsdrivende. Randers Bibliotek afholder en minimesse om virtual reality, og for de unge afholder vi kode- og programmeringsworkshops på "Fabrikken" og et LAN-party på Tradiums e-sportsakademi", fortæller Karsten Boddum-Olesen.

Det fulde program for Internet Week Denmark og tilmelding til arrangementerne findes på https://iwdk.dk/events/.