Tilbud om aktiviteter til unge i sommerferien

Som noget nyt tilbyder Randers Ungdomsskole en række aktiviteter til byens unge i uge 27 - 32. Ud over ungdomsklub tæller aktiviteterne blandt andet musikhold, vildmarkshold, motocross, parkour, robolab, madlavning, kunst og e-sport - og det er alt sammen gratis.

"Efter længere tids nedlukning af ungdomsskolens aktiviteter, kan vi helt klart mærke et tydeligt behov og et betydeligt savn af sociale fællesskaber og faglige interessefelter, blandt de unge i Randers kommune, " fortæller ungdomsskoleleder Steffen Reng Andersen.

"Vi vil gerne tilbyde de unge nogle fede aktiviteter i Randers hen over sommeren, som kompensation for de fag og aktiviteter, som har været aflyst i forbindelse med corona, og fordi vi regner med, at flere unge holder ferie hjemme i Danmark i år," fortæller Peter Emmert Larsen, leder af Center for Undervisning og Læring i Randers Ungdomsskole.

Ungdomsskolens fag og aktiviteter er åbne for tilmelding for unge mellem 13 og 18 år på www.ungdomsskolen.randers.dk/undervisning/holdtilmelding fra mandag den 8. juni under kategorien Sommerundervisning 2020. Der er et begrænset antal pladser.

Ungdomsklubben Nyholmsvej holder åbent

Ud over fag og aktiviteter har Ungdomsklubben Nyholmsvej åbent i uge 25 - 26 og uge 31 - 32 hver mandag og onsdag i tidsrummet 14 - 20. Her vil der være indendørs- og udendørsaktiviteter som lazergames, klatrevæg, blandt meget andet. Det kræver ikke tilmelding.

"Vi holder åbent og omdanner hele arealet på Ungdomsskolecenter Nyholmsvej til en kæmpe ungdomsklub med fantastiske tilbud hen over sommeren. Så kan de unge komme og være en del af mange forskellige aktiviteter i deres fritid og mødes med deres kammerater, og vi tilpasser naturligvis vores tilbud, så de er i tråd med gældende anbefalinger vedrørende corona-restriktionerne," forklarer Henrik Bille Krebs, leder af Center for Fritidsmiljøer i Randers Ungdomsskole, og tilføjer:

"I uge 27 vil vores klubmedarbejdere være til stede i byen for at snakke med de unge og tilbyde dem de aktiviteter, vi stabler på benene."

www.ungdomsskolen.randers.dk/nyheder/tilmelding-til-sommerinfo kan man tilmelde sig SMS-info om ungdomsklubbens aktiviteter hen over sommeren.