To elever fra Tirsdalens Skole dyster i DM i fagene

Onsdag den 10. februar deltog to elever fra 7. klasse på Tirsdalens Skole i finalen i Landsmesterskaberne i skolens fag. Det er Danmarks største konkurrence.

Onsdag den 10. februar var eleverne Julie Marie Skriver Rasmussen fra 7. b og Caroline Lauge Hegaard fra 7.c på Tirsdalens Skole i fuld gang med at løse opgaver i DM i fagene. Julie i matematik og Caroline i dansk. De er hver især udvalgt til at være blandt de 50 finalister i hvert fag, som på landsplan deltager i finalen. Vinderne kåres fredag den 12. februar.

DM i fagene er for elever på 7.-9. årgang

"Det er en spændende formiddag og vi hepper på Julie og Caroline. I dagens anledning er de to elever på skolen, sådan at vi var sikre på, at der ikke gik noget teknisk galt midt i det hele. De har netop fået udleveret deres opgaver, og er gået i gang med at løse dem," fortæller Camilla Eskelund, som er matematiklærer i de to 7. klasser på Tirsdalens Skole.

Alle seks 7. klasser på Tirsdalens Skole har deltaget i konkurrencen, som på landsplan er for 7.-9. årgang. Eleverne kan tilmelde sig i fagene matematik, dansk, historie, engelsk, biologi og hold.

Og ud af de godt 150 elever i 7. klasserne på Tirsdalens Skole gik Julie og Caroline videre i hver deres fag.

Til finalen dystede godt 400 elever på landsplan. I faget matematik, som Julie deltog i, var der 50 elever i finalen på landsplan og det samme var tilfældet i dansk som Caroline deltog i.

Begge synes, at det var spændende at være med, selvom der også gik lidt nervøsitet i maven. Men på den gode måde, for det er sjovt at få lov til at prøve noget andet.

Opgaverne som eleverne fik var meget virkelighedsnære og baseret på virkelige cases fra virksomheders rigtige udfordringer.

På fredag kåres vinderne på en livestream event fra kl. 12.30-13.30.