Tre generationer til mors dag i naturen

Pileflet og lækre desserter over bål er omdrejningspunktet for et af årets mest populære arrangementer på Randers Naturcenter. Rikke Bro Klausen deltog sidste år med sin mor, svigermor og sine to bonuspiger, og familien glæder sig til at gentage succesen igen i år søndag d. 12. maj 2019.

Rikkes mor, svigermor og ældste bonusdatter nyder frokosten og laver pileflet på Randers Naturcenter til mors dag.

Hjemme i haven hos Rikke Bro Klausen står to stativer af pileflet i hver sin krukke. Klematis slynger sig om de flettede stativer, og Josefine og Amalie viser stadig stolt kreationerne frem for gæster i hjemmet. Kvinderne i familien fik deres debut med pileflet sidste forår, da Randers Naturcenter inviterede til mors dags arrangement, og de kan ikke vente med at komme af sted igen i år.

”Ungerne elsker at komme på naturcenteret – det er en perle med ro og naturoplevelser, og det er næsten bedre end Djurs Sommerland for os. Vi kommer der til mange forskellige arrangementer, og stemningen er altid god. Sidste år var vi til mors dags arrangementet, og vi har glædet os til en gentagelse lige siden,” fortæller Rikke Bro Klausen, der til daglig arbejder som bostøtte i Randers Kommune.

Både Rikkes mor, svigermor og den ældste af bonuspigerne blev dybt optaget af pileflet, mens den yngste for det meste hyggede sig med at lave pandekager og andre desserter over bål.

Årets mors dags arrangement finder sted på Randers Naturcenter søndag d. 12. maj 2019 kl. 10.00 – 16.00. Et pilestativ koster 50 kr. pr. stk., og desserter ad libitum er gratis. Man er velkommen til at medbringe madkurv.