Verdensmålsfestivalen skudt i gang

Verdensmålsfestivalen er startet i Randers midtby med aktiviteter og stande. Frem til klokken 22 i aften kan du opleve et væld af aktiviteter og oplevelser ved en festlig fejring af FN’s 17 Verdensmål.

Det er Randers Kommune og Randers Cityforening, som inviterer til festival for FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Formålet er at udbrede kendskabet til verdensmålene og inspirere os alle til at tænke bæredygtighed ind i vores hverdag. På festivalen kan du møde en lang række lokale virksomheder, foreninger og institutioner, som på hver sin måde arbejder med verdensmål.

Klokken 14 vokser udbuddet af aktiviteter og stande, når festivalpladsen på Jens Otto Krags Plads åbner. Her bydes der frem til kl. 21.30 på et væld af bæredygtige oplevelser for store og små - og på scenen blandt andet kåring af Årets Randersborger 2021, musik med Teitur og meget andet.

Du kan i undervejs på festivalen opleve debatter og oplæg om skovrejsning og klimasikring, smage på gourmetmad lavet af overskudsmad af kokkeelever, møde bi-entusiaster, få inspiration til en mere biodivers have eller altan, mærke naturen på Randers Naturcenters stand, deltage i konkurrence om at udpege sjældne arter, opleve genbrugsmodeshow, opleve sambaoptog og høre børnekor.

Du kan også få styr på din CO2-udledning, tage på tidsrejse eller smage på klimavenlig pizza over bål og meget, meget mere. Festivalpladsen på Jens Otto Krags Plads er åben fra klokken 14-21.30, men allerede nu er der ved at være gang i løjerne i Randers midtby.

Du finder det fulde program på www.randersformålene.dk

Vel mødt til en festlig fejring af Verdensmålene.