Vil du være brandmand for en dag?

Nu kan du tilmelde dig Brandkadet Camp og blive brandmand for en dag. Campen er for alle 13-18 årige i Randers, og er et én-dags arrangement med masser af adrenalin og fællesskab.

Går du med en drøm om at blive brandmand, eller synes du bare det kunne være sjovt at tilbringe en dag på Falcks øvelsesbane og prøve dig selv af på en ny måde? Så er Brandkadet Camp lige noget for dig. På campen får du mulighed for at prøve kræfter med en række brandmandsøvelser, blandt andet brandslukning, røgdykning og meget mere.

Campen afholdes næste gang lørdag den 11. juni 2022, kl. 9.30-17.30, og alle 13-18 årige i Randers kan tilmelde sig.

Campen foregår på Falcks Uddannelsescenter Langvang, Langvangen 1, 8930 Randers NØ

Medbring sygesikringsbevis og et par ekstra strømper. Der vil være morgenmad, frokost samt en eftermiddagssnack.

Tilmelding senest 8. juni.

Brandkadetuddannelsen

Fra august 2022 har du også mulighed for at prøve brandmandslivet endnu mere af, når Brandkadetuddannelsen starter. På Brandkadetuddannelsen lærer du blandt andet, hvordan du slukker ildebrande, redder liv og hjælper til ved oversvømmelser. Som Brandkadet bliver du en del af et helt særligt fællesskab med andre unge, der også har en brandmand i maven, eller som bare vil prøve kræfter med en anderledes fritidsaktivitet.

Næste hold starter onsdag den 31. august 2022, og er for alle 13-18 årige i Randers.

Der er undervisning hver onsdag i 14 uger fra kl. 17.30-20.30. Undervisningen foregår på Falcks Uddannelsescenter Langvang, Langvangen 1, 8930 Randers NØ.

Brandkadet Camp og Brandkadetuddannelsen tilbydes på baggrund af et samarbejde mellem Randers Ungdomsskole, Bysekretariatet, Falck, Beredskab og Sikkerhed og Unge i Beredskab.