Vivi Bak Hoijer er ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby

Torsdag den 7. november tiltræder Vivi Bak Hoijer stillingen som skoleleder på Fårup Skole og Børneby. Vivi Bak Hoijer kommer med erfaring som tidligere skoleleder på Firkløverskolen i Randers Kommune.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at begynde som skoleleder på Fårup Skole og Børneby, og jeg er glad for den tillid, der er blevet vist mig. Det er en udfordrende og interessant stilling, hvor jeg ser frem til igen at kunne sætte mine kompetencer i spil som skoleleder i Randers Kommune,” siger Vivi Bak Hoijer, der fra på torsdag den 7. november er ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby.  

Vivi Bak Hoijer kommer fra en stilling som skoleleder på specialskolen Firkløverskolen, der netop er blevet slået sammen med specialskolen Vesterbakkeskolen og derfor fra 1. november 2019 har fået en ny samlet ledelse for begge skolerne.

”Vi er glade for, at vi igen kan få glæde af Vivis evner og kvaliteter her i Randers Kommune. Hun er oplagt til stillingen som skoleleder på Fårup Skole og Børneby og opfylder til fulde alle de krav og forventninger, vi har. Derfor ser vi frem til at indlede det nye samarbejde med hende,” siger Jesper Kousholt, skolechef i Randers Kommune.

Vivi Bak Hoijer overtager stillingen som skoleleder på Fårup Skole og Børneby efter Søren Juel Borel, der netop er fratrådt stillingen den 30. oktober 2019.

Torsdag den 7. november har Vivi Bak Hoijer første dag i den nye stilling. Her vil hun i tæt samarbejde med skolechefen Jesper Kousholt få et overblik over de opgaver, der venter hende.