Auktion: En helt særlig musikoplevelse på arbejdspladsen

Få Randers Kammerorkester på besøg på arbejdspladsen og få en ny og anderledes oplevelse. Randers Kammerorkester stiller op i produktionshallen, i kontorfællesskabet eller i værkstedet og giver en 40 minutters koncert med populært og iørefaldende repertoire.

Auktionen løber frem til den 4. februar klokken 23:15. 

Alle indtægterne fra auktionen går ubeskåret til Danmarks Indsamling, som bliver vist på DR live fra Værket i Randers lørdag den 4. februar 2023. Auktionen er en blandt i alt 9 auktioner fra Randers, som er en del af Danmark på Auktion i forbindelse med Danmarks Indsamling. Alle kan byde på auktionerne, og du kan læse mere på www.randers.dk/auktion.

Danmarks Indsamling støtter verdens sårbare børn, og med krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi er der brug for hjælp. Verden brænder, og det er børnene, der betaler den højeste pris. Danmarks Indsamling samler penge ind til udviklingsprojekter i 15 lande og Danmarks 12 største humanitære organisationer, som hjælper nogle af de mest sårbare familier i verdens kriser. Indsamlingen sikrer, at børnene får mad og rent drikkevand, at de får uddannelse, læge- og krisehjælp, omsorg og beskyttelse. Læs mere på www.randers.dk/danmarksindsamling.