Intellis A/S er de nye ejere af verdensmålshjul

IT-virksomheden Intellis A/S var taget et smut forbi Randers for at se kunstværket af Maria Sloth, som de vandt på auktion for Danmarks Indsamling.

Kunstneren Maria Sloth fra GAIA Museum Outsider Art satte i starten af 2023 sin fortolkning af verdensmålene på auktion for Danmarks Indsamling. Med et bud på 15.000 kr. blev IT-virksomheden Intellis A/S de heldige vindere af auktionen.

Mandag den 24. april var det København-baserede firma på besøg i Randers for at møde Maria og borgmester Torben Hansen for at se verdensmålshjulet og de to indrammede tekster, der hører til kunstværket.

"Vi er en virksomhed med et stort ønske om at kunne give noget tilbage til samfundet. Og så arbejder vi med agendaen på flere måder. Vi har blandt andet skabt et bæredygtighedsmodul i vores softwareløsning Tellism og diversitet spiller en essentiel rolle i vores virksomhed, hvor vi har medarbejdere i forskellige aldre, køn og etnicitet mv. Vi tror på, at det skaber den bedste sammensætning for et stærkt team" skriver Intellis på Linkedin.

Selvom det 2,5 x 2,5 meter cirkelformede maleri nu har fået ny ejer, bliver det stående i forhallen på Laksetorvet hos Randers Kommune. Herfra overvejer Maria at udlåne det til forskellige formål, for eksempel festivaler, for at gøre opmærksom på budskaberne i de 17 verdensmål.