Oust Mølle Rock holder corona-pause

Op imod 6000 skoleelever skulle traditionen tro være samlet til Oust Mølle Rock den sidste torsdag inden sommerferien. Den 27. juni 2020 skulle således have været en stor festdag for 27. år i træk. Men grundet forbuddet mod store forsamlinger må Oust Mølle Rock holde en corona-pause og vende tilbage i 2021 med fornyet energi.

Det traditionsrige musikarrangement er arrangeret af Oust Mølleskolen. Udover en række lokale skolebands optræder et kendt dansk band eller en solist, som er oppe i tiden. Gennem årene har blandt andre Wafande, Citybois og Joey Moe optrådt på Oust Mølle Rock. Udover musikken er skolens park på dagen fyldt med masser af boder, hoppeborge og et cirkustelt. I boderne kan man købe slik, pølser, popcorn, frugt og sodavand. I andre telte bliver børnene for eksempel sminket og får farvet "festivalhår".
 
Oust Mølleskolen er en specialskole og tanken bag Oust Mølle Rock er at give børn og unge en festlig afslutning på skoleåret og samtidig skabe kendskab til Oust Mølleskolen og dens arbejde på tværs af elever og skoler i Randers.

"For både vores egne elever og for eleverne på de andre skoler er Oust Mølle Rock blevet årets begivenhed - et frirum, der er med til at danne fællesskaber og forståelse for hinanden. Det er en vigtig tradition og derfor ser jeg også frem til 2021, hvor vi igen vil holde Oust Mølle Rock", siger Charlotte Rosenberg Simonsen, der er skoleleder på Oust Mølleskolen.

Oust Mølle Rock har gennem årene udviklet sig fra et lille lokalt arrangement til en stor festival, der samler 6000 randrusianske børn fra 0. til 5. klasse. For at dette kan lade sig gøre bakkes arrangementet op af en række sponsorer og samarbejdspartnere. Herunder 250 frivillige hjælpere, der er med til at planlægge og afvikle begivenheden.

"Jeg vil gerne sige stor tak til alle vores samarbejdspartnere, som vi håber er klar til at give en hånd med igen i 2021," slutter Charlotte Rosenberg Simonsen.

Oust Mølle Rock vender således tilbage torsdag den 24. juni 2021.