Børn i Randers går for Syriens udsatte børn

Til og med den 3. februar

Børnebibliotekar Jørgen Ledet står med et kort over ture omkring Hovedbiblioteket.

Gå en tur og hjælp med at samle ind til udsatte børn i Syrien. Fra mandag den 9. januar til og med fredag den 3. februar 2023 donerer Novo Nordisk Fonden 20 kr. til Danmarks Indsamling, hver gang et barn har gået en kilometer, og turen er registreret på dr.dk/vigårsammen.

Alle børn og unge op til 15 år kan være med.

Lørdag den 4. februar afsløres det i Danmarks Indsamling-showet på DR1, hvor mange kilometer børnene samlet har gået for Syrien.

Hent et kort på Randers Bibliotek

Der er masser af muligheder for at gå både korte og lange ture, der spreder glæde herhjemme og samtidig gør en verden til forskel for de udsatte børn i Syrien. De yngste borgere og deres familier kan få inspiration til ture i det fri på Randers Bibliotek og på Randers Kommunes hjemmeside.

På Hovedbiblioteket kan man få inspiration til gode lydbøger eller hente et kort med forslag til små ture omkring biblioteket. Biblioteket hjælper også gerne med at registrere turene på dr.dk/vigårsammen, hvis der er behov for det.

For de større børn er der også mulighed for at gå den magiske byvandring "Hemmeligheden om Randers". Turen er 4,2 kilometer, og hvis man starter og slutter på Hovedbiblioteket, kommer man op på fem kilometer i alt og donerer dermed 100 kr. til udsatte børn i Syrien. Læs mere på hemmelighedenomranders.dk eller spørg en medarbejder på Randers Bibliotek.