Koncert med fire lokale rappere

Fredag den 20. januar 2023 kl. 20.00 i Underværket

Rettelse: Naoui er desværre forhindret i at optræde, og dermed er det de fire lokale kunstnere, Eliasusm, Ajzo, Icy og Texz, der optræder. Billetprisen er ændret til 20 kr. Kom og få en aften med god stemning, dans og fantastisk musik.

Fredag den 20. januar har du mulighed for at opleve fire lokale hiphopkunstnere, Eliasusm, Ajzo, Icy og Texz, give koncert på Underværket i Randers for verdens sårbare børn.

Du kommer du i selskab med fire unge, lokale rappere, der alle leverer fantastisk musik og kun er i begyndelsen af deres karriere:

  • Eliasusm sætter sit aftryk på Randers' musikscene med tekster på engelsk, der har skjulte betydninger og catchy hooks.
  • Icy leverer musik, der kommer direkte fra hjertet. Det er filterløst og med personlige tekster.
  • Ajzo laver musik til de unge, der kan relatere til hans liv. Teksterne er ærlige, og han holder intet tilbage.
  • Texz' musik tager dig igennem alt fra hårde og triste periode i hans liv til livsglæde og fest. Han skaber god stemning og giver publikum noget, de kan danse til.

Koncerten er arrangeret af fire unge fra Nordbyen, der vil samle ind til Danmarks Indsamling. I løbet af kort tid har de unge selv taget kontakt til kunstnere, afsøgt muligheder for lokationer, dørmænd, lydmænd m.m.

Alle fem kunstnerne optræder gratis, Underværket har ladet de unge låne koncertsalen uden beregning, og endnu flere tilbyder deres tid og hjælp til at afvikle koncerten, alt sammen for at samle ind til verdens sårbare børn.

En billet koster 20 kr., som går til Danmarks Indsamling. Du kan købe billetter på Underværkets hjemmeside helt frem til, koncerten starter, eller til der er udsolgt.