Ideer og inspiration

Har du brug for lidt inspiration til at kickstarte indsamlingen?

Måske du savner en masse gode ideer til Danmarks Indsamling 2023? I så fald får du her nogle ideer med på vejen: 

Stilhed: Er du normalt den meget snakkesalige person? Få din familie og netværk til at sponsorere en hel dag, hvor du tier stille. Bestem hvilken dag og hvilket tidsrum, du vil tie stille, og start din indsamling.

Middagsselskab: Invitere jeres venner, naboer og familie til middagsselskab. I stedet for at de giver en skærv til maden og drikkevarerne opfordre dem i stedet til at give beløbet til din indsamlingsside.

Morgenmad på arbejde: Arrangere morgenmad for kollegaerne og brug det som en anledning til at fortælle om din indsamling for børn i nød.

Motion: Løb, cykling, klatring, eller andre aktiviteter der kræver noget af dig. Fortæl dit netværk, hvorfor du har valgt at kaste dig ud i netop denne udfordring og bed dem om at motivere dig gennem at give en donation til din indsamling.

Arrangere en turnering: Fodbold, håndbold eller noget tredje. I kan konkurrere både på, hvor meget I indsamler, og hvem der vinder.

Frivilligt arbejde: Hvis du er frivillig, har du allerede en god historie at fortælle. Del dine erfaringer og historier om, hvad du oplever og lærer gennem dit arbejde. Dette vil helt sikkert bløde en masse hjerter op og samtidigt inspirere dem til at give en donation.

...og flere er på vej.