MobilePay-kode til indsamling

Få jeres egen MobilePay-kode til jeres indsamling.

Foreninger, skoler, institutioner og andre aktører i Randers har mulighed for at få deres egen QR-kode med en tilknyttet Mobilepay-kode. Det kan være med til at gøre jeres egen indsamling lettere, og gør det samtidig muligt at kunne opgive helt præcist, hvad I har samlet ind.

Inden du opretter QR-koden skal du have bestilt din Mobilepay-kode, som du vil få tilsendt. Skriv til danmarksindsamling@randers.dk - hvis du ønsker en kode.

Koden består af ordet "DIRAN" efterfulgt af et mellemrum og et nummer (f.eks. DIRAN 001). Når man betaler med MobilePay til telefonnummeret 333867 og skriver jeres kode i beskedfeltet, overfører man pengene direkte til Danmarks Indsamling. Koden gør, at man kan se, at det er jeres virksomhed/skole/arrangement, der har samlet pengene ind. I kan desuden lave en unik QR-kode, som blot skal scannes i MobilePay-appen, så betalingerne bliver registeret på jeres indsamling.

Vejledning

I kan lave jeres helt egen QR-kode på MobilePay.dk.

I feltet [MobilePay-nummer] skal I indtaste 333867 som telefonnummer.

I feltet [Beløb] indtaster I ikke noget, medmindre alle beløb, man kan betale, er ens.

I feltet [Besked) indtaster I den kode, som gælder for jer, f.eks. DIRAN 001. Beskeden skal ALTID begynde med DIRAN, efterfølges af et mellemrum og så indeholde de bogstaver/tal, som I er blevet tildelt.

Sæt kryds i feltet [Lås beskedfeltet]. Hvis du glemmer dette, risikerer I, at jeres betalinger ikke registreres på jeres indsamling, hvis jeres deltagere glemmer at skrive beskeden eller skriver den forkert.

Tryk derefter på knappen [Lav mit link].

TIP: Gem linket som bogmærke i din browser, så du kan finde det igen.

Nu har I jeres helt egne QR-koder. I kan sende linket ud til folk, der f.eks. ikke er med til arrangementet, og I kan printe skiltet med QR-koden og sætte det op overalt, hvor folk skal betale.

Held og lykke med indsamlingen til Danmarks Indsamling – og tusind tak for hjælpen.

Når jeres løsning er oprettet, kan I løbende følge resultatet på Danmarks Indsamlings hjemmeside.

Siden til at oprette et betalingslink på MobilePay.dk. OBS! Der skal stå DIRAN og ikke DIVIB i beskedfeltet.