Abonnér på cykelparkering

Nu er det blevet endnu nemmere at sikre sig en cykelparkeringsplads. Det er slut med at skulle huske at købe ny nøgle en gang om året.

Fremover abonnerer man på en cykelparkeringsplads. Betalingen foregår automatisk, indtil du afmelder dit abonnement. Du bliver selvfølgelig advaret inden abonnementet bliver fornyet, så du kan nå at stoppe abonnementet, hvis du ønsker det. Du kan læse meget mere om mulighederne i den nye abonnementsløsning, når du klikker ind. God fornøjelse.

De mange cykelpendlere i Randers Kommune kan få jernhesten opstaldet trygt og sikkert ved Busterminalen i Randers Midtby og ved Viborgvej/motorvejen. Det er Randers Cykelby, der står bag projektet.

Du kan tegne abonnement på cykelparkering, så du ikke skal bekymre dig om at huske at betale for en ny periode. En cykelparkeringsplads koster 300 kr. om året.

Når du har tegnet abonnement på en cykelparkeringsplads, bliver der en gang om året trukket 300 kr. på dit betalingskort som betaling for pladsen. Du modtager en påmindelse om, at beløbet bliver trukket ca. 14 dage før. Læs mere under "Handelsbetingelser".

Hvis du mister din nøglekort koster det dig 200 kroner.

Betalingen kan ske med MasterCard, Visa eller Dankort.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK).

Randers Kommune
Laksetorvet
8900 Randers C
Tlf.:  89 15 15 15
cykelby@randers.dk
CVR: 29189668

Levering

Nøglekortet sendes med almindelig post. Du kan derfor forvente at modtage nøglekortet inden for cirka 5 hverdage til den oplyste adresse.

Når du har tegnet abonnement på en cykelparkeringsplads, bliver der en gang om året trukket 300 kr. på dit betalingskort som betaling for pladsen. Du modtager en påmindelse om, at beløbet bliver trukket ca. 14 dage før. Hvis du ikke ønsker, at dit abonnement bliver fornyet, skal du annullere dit abonnement inden fornyelsesdagen. Det gør du under ”Min konto”.

Fortrydelse

Du kan fortryde din bestilling af nøglekortet i 14 dage efter modtagelsen. Hvis du fortryder, efter vi har sendt nøglekortet til dig, skal du maile til Britt Møller, majbritt.moeller@randers.dk, eller Birgit Berggrein, bibe@randers.dk for at aftale returnering.

Hvis du mister dit nøglekort

Mister du dit nøglekort, skal du betale 200 kr. for at få et nyt. Det kan du gøre på siden herover. Når du har betalt for et nyt nøglekort, modtager du det inden for ca. 5 hverdage.

Skift/opdatér betalingsmetode

Har du fået et nyt kreditkort? For at skifte betalingsmetode på et abonnement skal du logge ind på “Min Konto” i menuen. Herefter skal du gå ind under “Mine abonnementer” og finde det aktive abonnement, du vil ændre betalingsmetode for. Under abonnementet er der i øverste højre siden en “Skift betaling”-knap. Tryk på den. Herefter sendes du videre, hvor du kan opdatere betalingsmetoden. Se mere under “Hjælp”-menupunktet.

Opsigelse af abonnement

Hvis du opsiger dit abonnement, skal du aflevere dit nøglekort senest 14 dage efter opsigelsen. Hvis du ikke afleverer nøglekortet inden udløbet af fristen, modtager du en opkrævning på 200 kr. som erstatning for det manglende kort. Du kan ikke fortryde din betaling for et bortkommet nøglekort, da betalingen er en erstatning for det manglende nøglekort.

Kontaktoplysninger

Har du brug for at komme i kontakt med Randers Cykelby, kan du sende en mail til Britt Møller på Majbritt.Moller@randers.dk.

Randers Kommune
Laksetorvet
8900 Randers C
Tel.:  89 15 15 15
cykelby@randers.dk
CVR: 29189668