Bæredygtighed i fokus

Fredag den 29. april kl. 14.00-21.30

Regionshospitalet Randers: På vej mod cirkulær hospitalsdrift

Vidste du, at ca. 6 % af Danmarks CO2-udledning kommer fra sundhedssektoren? På Regionshospitalet Randers vil vi bremse overforbruget af resurser ved at ændre i vores kliniske praksis og drift. Også i vores køkken er vi ambitiøse, og vi arbejder målrettet med bæredygtighed. Vi har fokus på madspild, mindre kød og at bruge hele råvaren i vores produktion.

Kom og mød os på Jens Otto Krags plads. Her kan du høre om, at:

  • Vi var det første hospital i Danmark, som fik Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i guld.
  • Vi som det første hospital i Norden fik svanemærket vores hospitalsrengøring.
  • Vi har et netværk bestående af ca. 25 bæredygtighedsambassadører samt en styregruppe for bæredygtighed og en bæredygtighedskonsulent.
  • Vores plastaffald fra køkkenet bliver til designerstole.

Kom og få en smagsprøve eller quiz med os. Kan du fx gætte, hvilken moussaka der sælger bedst i vores kantine?

Vi arbejder især med verdensmål 12 og 13, men også 7, 15 og 17 med flere.

Læs mere om Regionshospitalet Randers.