Forpligtelse og udvikling

Fredag den 29. april frem til kl. 22.00

VPK Packaging: Bæredygtig, stærk og beskyttende papemballage

VPK er en bæredygtig leverandør, som har stor fokus på bæredygtighedsverdensmål og lokale partnerskaber. Vi vil på Verdensmålsfestivalen dele viden i vores lokalområde om VPK's bæredygtige værdicyklus - produktets rejse fra genanvendt pap til nye emballager.

Vi vil vise en klump genbrugspap bestående af gammelt bølgepap, som er mast sammen. Klumpen genanvendes og bliver lavet til nyt papir på en af VPKs papirfabrikker, hvorefter fabrikken i Randers anvender det til produktion af ny emballage. For at gøre oplevelsen så autentisk som muligt, får besøgende en gratis indkøbskasse fremstillet af 82 % genbrugspap. Desuden udleveres en gratis papirspose, som er 100 % genanvendt - og en VPK-brochure, der fortæller lidt om, hvem VPK er. Kasser og poser uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Vi arbejder med verdensmål 3 - Sundhed og trivsel, 4 - Talentudvikling, 17 - Etik og transparens, 12 - Troværdige og hygiejniske produkter, 6 - Vandforvaltning, 7 - Energi, 13 - Klima, 8 - Bæredygtig vækst og 9 - Infrastruktur, investering og innovation.

Læs mere om VPK Packaging.