Folkemødet 29. maj 2020

Kommunen vil på folkemødet i Randers samle et bredt udsnit af lokale aktører, der arbejder for FN’s verdensmål.

Formålet med folkemødet er at gøre FN’s verdensmål vedkommende for alle og give borgere og virksomheder muligheden for at få øje på, hvordan de hver især, i deres hverdag, kan bidrage til at nå målene.

Folkemødet kommer til at foregå som en slags dagsfestival med musik, stande, oplæg og aktiviteter, hvor man for alvor kan opleve, smage, blive klogere på, diskutere og blive inspireret af verdensmålene.

Folkemødet skal samle borgere fra hele kommunen – på tværs af alder og interesser.  Alle, der arbejder med verdensmålene, og som har en god ide til en aktivitet på Folkemødet, kan deltage som aktør – det kan eksempelvis være virksomheder, foreninger, organisationer, institutioner eller skoler.   

Om du er plastmager og producerer bæredygtigt plast, cafeejer, der serverer klimavenlig mad eller noget helt tredje, er altså ikke så afgørende. Det vigtigste er, at du arbejder med verdensmålene og har lyst til at vise hvordan. Gerne på en underholdende og spændende måde, så vi kan samle hele Randers til folkemøde i maj.   

Du kan være med i arbejdet omkring planlægning af folkemødet ved at tilmelde dig en eller flere arbejdsgrupper:

  • Aktiviteter
  • Smag på/rør ved
  • Stande
  • Scene

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail til kommunikation@randers.dk med dit navn, titel, e-mail adresse, telefonnummer og den organisation/virksomhed/forening, du tilhører. 

Arbejdsgrupperne mødes ca. tre gange inden folkemødet d. 29. maj 2020. Alle, der arbejder med verdensmålene, har en god idé eller kan bidrage på andre måder til folkemødet, kan deltage i en arbejdsgruppe.

Mere information om folkemødet den 29. maj følger.