Karrieredag 2020 - for højtuddannede

Deltag på karrieredagen i Randers og find en virksomhed, der er på udkig efter dine kompetencer.

Tid: Tirsdag d. 22. september kl. 14.00-16.00

Sted: Cepheus Park Randers, Viborgvej 92, Thor Lounge, 8920 Randers NV

Kom og vær med, når karrieremulighederne i Østjyllands næststørste by åbner sig. Erhvervslivet i Randers er i en spændende udvikling - og der er nok at tage fat på, når digitalisering, design, service, produktion og mennesker skaber forandringer.

Er du godt i gang med studiet, eller har du allerede fået papir på dine kompetencer? Så er der gode muligheder for at sætte dine evner i spil i Randers, der ligger i naturskønne omgivelser, hvor Gudenåen møder Randers Fjord.

I Østjyllands næststørste by er virkelyst, handlekraft og evnen til at få ideer en væsentlig del af vores DNA. Vi tør gå vores egne veje, og her er kort vej fra idé til handling. Der er en velfungerende infrastruktur med hurtig adgang via E45 samt gode bus- og togforbindelser.

Samtidig er vi en naturlig del af Business Region Aarhus, som er den største vækstregion uden for hovedstaden. Randers er under forandring og oplever mange nye typer af virksomheder og arbejdspladser, der skaber nye karrieremuligheder for dem, der kan og vil.

For at tiltrække endnu mere højtuddannet arbejdskraft til Randers har vi valgt lave en karrieredag i Randers, hvor du kan møde spændende virksomheder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag med muligheder!

Program

Kl. 14.00: Velkomst v. Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune

Kl. 14.10: Møder og match mellem virksomheder og kandidater og studerende

Kl. 16.00: Tak for i dag

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående formular.

Når du sender den udfyldte tilmeldingsblanket, giver du samtidig samtykke til, at Randers Kommune må behandle de personoplysninger, du sender.

Læs hvordan Randers Kommune håndterer personoplysninger her.