Online borgermøde om Klimaplan 2050

Torsdag den 8. april 2021 er der borgermøde om Klimaplan 2050. Planen er vigtig for dig, der bor, arbejder eller driver virksomhed i Randers Kommune.

Randers Kommune følger i fodsporene på de mest klimaambitiøse byer i verden. Vi har tilsluttet os Parisaftalen, og i 2050 skal hele Randers Kommune være klimaneutral.

Lige nu behandler Randers Byråd et forslag til den plan, som kan bringe os tættere på målet. Planen er vigtig for dig, der bor, arbejder eller driver virksomhed i Randers Kommune. Derfor inviterer vi til online borgermøde om forslaget.

Mødet finder sted torsdag den 8. april 2021 kl. 19.00-20.30 og bliver afviklet online.

Sådan deltager du i mødet

Mødet er åbent for alle og tilmelding er ikke nødvendig.

På borgermødet kan du høre mere om klimaplanens målsætninger og de forslag, som skal bringe os derhen. Du kan også høre om Klimaligaen, hvor vi samler alle de grønne kræfter, borgere og virksomheder, der hjælper og inspirerer hinanden til at gøre en forskel.

Klimaplanen i høring

Klimaplan 2050 skal sætte skub i den grønne omstilling og indeholder blandt andet mål for drivhusgasreduktioner inden for seks temaer: Natur og landbrug, Persontransport, Energiforsyning, Virksomheder, Bæredygtig levevis og Kommunen som koncern.

Forslaget til Klimaplan 2050 er i høring i perioden 8. april – 26. april.

I høringsperioden kan alle komme med input til planen på www.randers.dk/høringer

Herefter tager byrådet stilling til den endelige udgave af Klimaplan 2050.