Høring af endeligt forslag til udviklingsplan for Flodbyen Randers

Det endelige forslag til en udviklingsplan for Flodbyen Randers – Byen til Vandet – er i høring fra den 20. maj til den 1. juli 2020.

Randers Byråd besluttet på byrådsmødet den 18. maj 2020 at sende udviklingsplanen for Flodbyen Randers – Byen til Vandet – i høring. Alle har dermed en sidste mulighed for at give forslaget et tjek inden byrådets endelige vedtagelse af planen, som kommer til at sætte retningen for Randers Kommunes største byudviklingsprojekt nogensinde. Realdania støtter udviklingsplanen.

Udviklingsplanen for Flodbyen Randers er det endelige forslag til, hvordan det omkring 59 hektar store område ved Gudenåen og Randers Fjord kan bruges til attraktiv byudvikling. Visionen gøres realiserbar i et samspil mellem en strategisk plan, en fysisk plan, en økonomisk plan samt en etapeplan. Den samlede udviklingsplan fastlægger de overordnede principper for det videre arbejde og dialoger med fremtidige investorer og grundejere i forbindelse med udviklingen af området.

Hent det endelige forslag til udviklingsplan for Flodbyen Randers:

Her kan du afgive høringssvar

Du kan indsende dine bemærkninger til den endelige udviklingsplan på kommunens høringsportal.

Efter høringsperioden skal byrådet tage endelig stilling til den færdige udviklingsplan. Det kommer forventeligt til at ske på byrådsmødet i september 2020.

Billeder fra udviklingsplanen