Landdistriktskonferencen 2020

Sæt X i kalenderen d. 7. marts 2020 - Der inviterer Randers Kommunes landdistriktsudvalg nemlig til den årlige landdistriktskonference. I år bliver den afholdt i Assentoft Hallen

Som traditionen byder, inviterer Randers Kommunes landdistriktsudvalg igen til den årlige landdistriktskonference, som afvikles d. 7. marts i Assentoft Hallen.

Konferencens overordnede tema vil omhandle tiltrækning af unge mennesker til landdistriktet, mens der også vil være fokus på, hvordan livet i landsbyerne kan gøres attraktivt for dem, der endnu ikke er flyttet hjemmefra. Hvem ved, måske kan der her hentes inspiration til, hvordan der kan plantes et frø hos de kommende førstegangskøbere.

Andelsgaarde, Kooperationen og mange flere lægger vejen forbi

Til konferencen vil der være mulighed for at høre mere om, hvordan Randers Kommune arbejder med bosætning, samt hvad fremtiden byder på i LAG-regi. Og så får vi besøg af bl.a. foreningen Andelsgaarde, der arbejder visionært med udtjente bygninger i landdistriktet. Organisationen Kooperationen, som arbejder med fællesfonde og landsbyudvikling vil også være at finde på markedspladsen, ligesom Landsbyklyngen Trekroner fra Jammerbugt Kommune, det bl.a. kan fortælle om projektet Tilflytterbolig. På markedspladsen kan man desuden møde lokale projekter og initiativer fra Ålum, Asferg, Assentoft og Landsbyklynge Kronjylland.

Konferencen vil blive indledt med forskellige oplæg, hvorefter den vil forløbe som en markedsplads, hvor man kan suge til sig med inspiration fra de forskellige stande, hvor foreninger står klar til at fortælle om deres lokale tiltag.

Som traditionen byder sig, vil konferencen blive afrundet med kåring af Årets Ildsjæl og Årets Initiativ, der modtager henholdsvis 10.000 kr. og 25.000 kr. Du kan nominere din kandidat indtil d. 14. februar 2020 her 

SE PROGRAMMET HER og tilmeld dig herunder.

Vel mødt!

Tilmeld dig her: