Arrangement - Klyngefestival Kronjylland d. 11.9 i Mellerup

Kom og støt de lokale udstillere ved Klyngefestival Kronjylland den 11. sept. Kl. 10-15 på Mellerup Efterskole. Det er gratis at deltage!

Nu er vi i gang igen, fortæller Bent Jensen Glad. Så mød frem og se hvad lokalsamfundet i Landsbyklyngen kan diske op med af kreativitet, kunsthåndværk og mange andre spændende ting, og gør en god handel. Vi skal som sædvanligt være i Multihallen på Mellerup Efterskole, og der er både indendørs og udendørs aktiviteter.

Lige nu er der omkring 35 tilmeldte stande med alt fra billedkunst, kunstudstilling til honning og humørnisser. Der vil igen være en stand, hvor børnene kan være kreative og tegne og male. Da vi er på en kunstnerisk efterskole, vil der måske også være et musikalsk indslag fra de nye elever.

Lige som sidste gang holder Mellerup Naturbørnehus Åbent Hus sammen med vores arrangement, så kom og se, hvordan de har indrettet sig og få en god snak og leg på området. Der er både høns og kaniner, som børnene kan beundre og klappe.

På Klyngefestivalen vil der i år være arbejdende stande med Pileflet, Saftpresning af egne medbragte æbler, Strikning og som noget nyt besøg af Magnus Buch fra Klimaplanter.    

Han er klar til at dele ud af al sin viden om dagligdagen i haven med planter, stauder og træer, så benyt chancen til at få nogle gode havetips.

Lindbjerg Dexter møder også op igen med sine minikøer, som elsker at blive klappet, og Jens Ole rigtig gerne vil fortælle om sine smukke og fredelige dyr.

Bliver man sulten på en pølse eller burger, så klarer Espen fra Lindbjerggård snildt en økologisk en af slagsen, og samtidig kan du få en snak om en Mortens and eller måske gåsen til Jul. Er man mere til en kop kaffe med brød, kan man besøge Klynge Cafeen i hallen. Her vil du også kunne købe lodder til Klyngelotteriet med gaver fra de deltagende stande.

Vi får i år desuden besøg af både Hungstrup spejderne i Tvede og FDF i Harridslev, så der er rig mulighed for at få et godt indblik i spejderlivet med bål og pandekager samt andre spejderaktiviteter.

Er du hundeinteresseret, så står DCH klar med gode råd til hundeejerne.

Er du derimod sportsinteresseret, så er det SMIFF, du skal snakke med.                                                          

Endelig kan du også få en snak med repræsentanter fra Randers Kommune, Arbejdernes Landsbank og Landsbyklyngen Kronjylland.

Yderligere info vil blive lagt ud på Facebook: landsbyklyngen Kronjylland

Kontakt os evt. på mail:  festivalkronjylland@gmail.com