Har du en god idé som kan udvikle lokalområdet?

Så er det måske allerede nu, du skal i gang med at forme den idé til et projekt, der kan søge støtte ved Landsbypuljen til oktober.

Landdistriktsudvalget har netop uddelt 581.600 kr. til 10 projekter, og til efteråret er der altså 918.400 kr. tilbage til uddeling til projekter som udvikler Randers Kommunes landsbyer og landdistrikter.

I runden i april er der givet penge til både forsamlingshuse og aktiviteter i landsbyerne.

Du kan læse mere om hvem der kan søge og til hvad på hjemmesiden: landsbyer.randers.dk under Finansiering – Fonde og puljer

Hvis du går med en god idé, men godt kan bruge lidt hjælp til at komme videre, eller bare har brug for  sparring på en ansøgning, kan du kontakte landdistriktsservice på landdistriktsservice@rander.dk eller 20573090.

Det er også muligt at søge penge til borgerbudgettering, som er et tilbud til især byer der ikke har så stor projekterfaring. Her kan man få 50.000 kr. som by og 100.000 som en klynge af byer, til projekter som man i fællesskab vælger at gennemføre. Det vigtigste her er altså den demokratiske proces, hvor man i fællesskab beslutter hvad man som by skal prioritere.

Du kan også læse mere om borgerbudgettering på hjemmesiden landsbyer.randers.dk.

Der er ansøgningsfrist d. 21. oktober 2019 til Landsbypuljen.