Hvem skal være Årets Ildsjæl og Årets Initiativ 2022?

Henholdsvis 10.000 kr. og 25.000 kr. er på højkant, når Randers Kommunes landdistriktsudvalg skal kåre Årets Ildsjæl og Årets Initiativ 2022. Det sker til årets landdistriktskonference i Spentrup Hallen d. 8. oktober 2022.

Igen i år vil landdistriktsudvalget uddele en pris til en person og en forening eller et initiativ, der har gjort en særlig indsats i Randers Kommunes landdistrikt.  Hvem synes du, at det skal være? Det har du mulighed for at gå ind og tilkendegive via linket herunder, hvor du kan nominere dine favoritter:

 

Årets Ildsjæl 2022 - www.randers.dk/ildsjael

Årets Initiativ 2022 - https://www.randers.dk/initiativ

De nominerede skal have hjemme i Randers Kommune uden for Randers by. Deadline for at nominere er mandag d. 5. september 2022.

Vinderne kåres til årets Landdistriktskonference

Vinderne af priserne Årets Ildsjæl og Årets Initiativ 2022 bliver kåret til årets landdistriktskonference, der i år afholdes i Spentrup Hallen. Det er d. 8. oktober fra kl. 10.30-14.30. De nominerede vil naturligvis blive gjort opmærksomme på, at der er mulighed for, at det er dem, der løber med priserne. Årets Ildsjæl modtager 10.000 kr., mens Årets Initiativ modtager 25.000 kr.

Der skal udarbejdes en ny landdistriktspolitik, og dette vil være et tema til landdistriktskonferencen, hvor der vil være forskellige talks på scenen modereret af formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard, og hvor deltagerne vil få mulighed for at tilkendegive, hvad de synes, er vigtigt at få med i den kommende landdistriktspolitik. Mere info om konferencen følger, så følg med på siden