Indstil dine kandidater til Årets ildsjæl og Initiativprisen 2020

Nu er det muligt for foreninger og enkeltpersoner at indstille sig selv eller andre til en af de to priser. De nominerede skal have hjemme i Randers Kommune udenfor Randers By. Fristen for indsendelse af nomineringer er d. 13. februar 2020

Der blev klappet taktfast og smilt bredt i Ommersysselhallen i Øster Tørslev, da vinderne af henholdsvis årets initiativ og årets ildsjæl blev kåret i 2019. Og nu er der igen mulighed for at give et klap på skulderen til de frivillige, der det seneste års tid har gjort en særlig indsats for deres lokalområde.Vinderne af årets ildsjæl og årets initiativ skal nemlig findes!

Landdistriktsudvalget i Randers Kommune uddelte for første gang i 2016 priserne Årets ildsjæl og Årets initiativ. I 2020 vil Landdistriktsudvalget gentage succesen og give anerkendelse til ildsjæle og gode initiativer, som har understøttet en positiv udvikling i kommunens landdistrikt. Vinderne af priserne modtager henholdsvis 10.000 kr. og 25.000 kr. Pengene er skattefri, såfremt de udskrives til en forening. Alle er velkomne til at nominere.

Du kan læse mere om priserne og indstille dine kandidater her:

Vinderen af priserne "Årets ildsjæl" og "Årets initiativ" vil blive offentliggjort til årets landdistriktskonference, som vil finde sted d. 7. marts 2020 i Assentoft Hallen.