Randers Kommune inviterer til Åben By

Randers Kommune inviterer potentielle tilflyttere til Åben By - først i Langå d. 25. maj, og efterfølgende i Uggelhuse og den nye bydel i Munkdrup d. 2. juni. Til Åben By vil der være gode muligheder for at få et godt og omfattende indblik, hvad de tre byer har at byde på.

Lørdag d. 25 maj og d. 2. juni vil der være rig mulighed for at få et indblik i, hvad Langå, Uggelhuse og Munkdrup har at tilbyde potentielle tilflyttere. Her tager de tre byer nemlig imod, og præsenterer byerne fra deres bedste sider.

I Munkdrup er der udsigt til udviklingen af en spændende ny bydel, hvorfra man let kan komme til Århus. Uggelhuse byder på meget smuk natur, landsbystemning og fjordliv, mens Langå bl.a. markerer sig med miljøet omkring Station K, gode indkøbsmuligheder, folkeskole og gode togforbindelser.

Indtil videre er der lavet et program for Åben By i Langå, mens programmet for Munkdrup og Uggelhuse følger i den nærmeste fremtid - programmet finder du her, hvor der også er mulighed for at tilmelde sig: www.randers.dk/aabenby

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Randers Kommunes bosætningskoordinator Mari-Louise Olsson Hattesen - Mari-Louise.Olsson.Hattesen@randers.dk eller på 89151552