Sæt X i kalenderen d. 7. marts 2020!

Sæt X i kalenderen d. 7. marts 2020 - Der inviterer Randers Kommunes landdistriktsudvalg nemlig til den årlige landdistriktskonference. I år bliver den afholdt i Assentoft Hallen

Som traditionen byder, inviterer Randers Kommunes landdistriktsudvalg igen til den årlige landdistriktskonference, som afvikles d. 7. marts i Assentoft Hallen.

Konferencens overordnede tema vil omhandle tiltrækning af unge mennesker til landdistriktet, mens der også vil være fokus på, hvordan livet i landsbyerne kan gøres attraktivt for dem, der endnu ikke er flyttet hjemmefra. Hvem ved, måske kan der her hentes inspiration til, hvordan der kan plantes et frø hos de kommende førstegangskøbere.

Andelsgaarde lægger vejen forbi

Til konferencen vil der være mulighed for at høre mere om, hvordan Randers Kommune arbejder med bosætning, samt hvad fremtiden byder på i LAG-regi. Og så får vi besøg af bl.a. foreningen Andelsgaarde, der arbejder visionært med udtjente bygninger i landdistriktet. Konferencen vil blive indledt med forskellige oplæg, hvorefter den vil forløbe som en markedsplads, hvor man kan suge til sig med inspiration fra de forskellige stande, hvor foreninger står klar til at fortælle om deres lokale tiltag.

Forvaltningen er netop nu i gang med at færdiggøre programmet, der vil blive lagt op på her, hvor du også kan tilmelde dig konferencen - Se program og tilmeld dig konferencen

Vel mødt!