Finderiets Reparationsværksted

Finderiet åbner reparationsværksted som du kan bruge. Her kan du også få hjælp, råd og vejledning til selv at fikse din cykel, din køkkenmaskine eller andet, som du gerne vil have liv i igen.

Her kan du også få fikset ting

Finderiets Venners nye reparationsværksteder åbner i september. Første gang med et sy-værksted i butikken på Grenåvej 19 torsdag den 28. september. Samme dag åbner et el- og cykelværksted for nysgerrige og interesserede, på Strømmen 41, tæt på Strømmen Station.

Finderiet er en socialøkonomisk virksomhed, der har til formål via cirkulær økonomi at skabe beskæftigelse for mennesker med nedsat arbejdsevne. Og de søger frivillige til opstart af Finderiets reparationsværksteder – kaldet Finderiets Venner. Som frivillig giver du livet tilbage til brødristeren, radioen, jakken, mormors gamle stol og hvad der ellers kunne glæde ejeren.

Non profit

Finderiets reparationsværksteder er et non profit tilbud, hvor frivillige mødes for at reparere defekte genstande til glæde for både borgere og miljøet. 

Finderiets reparationsværksted og Finderiets Venner er støttet af Sparekassen Kronjyllands gavefond med et beløb til opstart på 90.000 kroner, fortæller direktør, Kim Blach Pedersen i en pressemeddelelse.

»Vi skønner, at Finderiet håndterer cirka 1000 ton genbrug årligt. Det er vi rigtig stolte af, men vi kan som samfund blive endnu bedre, og det er vi sikker på, at mange andre borgere i Randers er enige i,« udtaler direktør Kim Blach Pedersen.