Fejring af lokal frisørelev for at vinde DM i Skills

Onsdag den 29. juni bliver den 22-årige frisørelev Lotte Cecilie Christensen fejret på byens gamle rådhus.

Lotte Cecilie Christensen fejret på byens gamle rådhus, hvor borgmester Torben Hansen ønskede tillykke med sejren. Foto: Tradium

Randers Kommune har tradition for at hylde og lykønske borgere, der har gjort sig positiv bemærket og har opnået flotte resultater inden for sin disciplin. Det er som oftest sportsudøvere, der har vundet en bemærkelsesværdig sejr. Men også uden for sportens verden bliver der vundet sejre og taget metal med retur til hjembyen.

Tidligere på året vandt Lotte DM i Skills for frisørelever. Til daglig sætter hun hård på kunderne hos A+ INTERCOIFFURE i Rosengade og går på Tradiums frisørlinje.  Deltagelsen ved DM i Skills var hendes mulighed for at arbejde med mere vilde frisurer end til daglig. Og det gjorde hun altså så godt, at det blev til en første præmie overrakt foran 2500 tilskuere af den forhenværende socialdemokratiske statsminister Poul Nyrup Rasmussen.

Udover en lille statuette modtog hun et diplom. Lotte Cecilie Christensen. er en erfaren konkurrencedeltager. Hun har tidligere været med til DM i Skills -og har vundet titlen som Randersmester og en anden DM titel.  Lotte er nemlig meget glad for at deltage i konkurrencer, hvor hun kan fremvise sine evner indenfor frisørfaget.