Julestemning og fest i Aktivitetscenter Randers

Omkring 100 borgere med handicap, pårørende og frivillige var mødt op til den årlige julefest arrangeret af dagtilbuddet Aktivitetscenter Randers.

Der var fælles velkomst og nisseband, efterfulgt af lirekassemand, æbleskiver og amerikansk lotteri med mere end 100 præmier sponsoreret af butikker i Randers.

“Vi har været rundt og samle sponsorgaver ind i butikkerne i Randers tre gange den sidste måned. Butikkerne har været så positive og har sponsoreret en masse gaver til vores fest. Jeg været med til julefesten hvert år, og her er altid et rigtigt hyggeligt fællesskab,” fortæller Michelle Pedersen, bruger af Aktivitetscenter Randers.

Mens glade vindere modtog de mange sponsorpræmier, spillede aktivitetscentrets husband Klub 85 Band stemningen op med evergreens som Bad Moon Rising og Søren Banjomus. 

Flere af julefestens gæster er regelmæssige brugere af aktivitetscentret.

“Jeg er her hver dag fra klokken 8 til 14.30. Her er altid masser af flinke mennesker og gode aktiviteter. Til julefesten er det godt at møde nye brugere af huset og deres pårørende,” siger Jens Vangsø, som også er næstformand i brugerforeningen i Aktivitetscenter Randers.

Fakta

Aktivitetscenter Randers ligger i Dronningborg og er et samlingssted for mennesker med handicap og alle andre, som er med til at skabe et aktivt fritidsliv for mennesker med handicap.

Centret har mange lokaler til udlån fx mødelokaler, køkkener, gymnastiksal, spille- og samværsrum, kreativt værksted og sanserum.

Borgere og foreninger kan læse mere om aktivitetscentret og booking på Aktivitetscenter Randers' side.